منع زالو درمانی
منع زالو درمانی
منع زالو درمانی
دکتر مسیح صدیق رحیم آبادی سه شنبه به ایرنا گفت:همچنین کسانی که به مصرف همزمان داروهای ضد انعقادی مثل آسپرین، وارفارین مبادرت می کنند و افراد با وضعیت مزاجی بد و نامناسب (unstable) نباید به زالو درمانی روی آورند.
وی اضافه کرد: کم خونی شدید، حاملگی و شیردهی (در موارد ضروری می تواند با صلاح دید پزشک مصرف شود)، بیماری های مزمن و بدخیم با ریسک بالا ، نگرانی و ترس بسیار شدید هنگام برخورد با زالو، دوره پریود خانم ها، آلرژی شدید و کسانی که آلرژی قبلی به مواد فعال زالو داشته اند، از دیگر موارد منع مصرف زالو درمانی است.
متخصص طب ایرانی بیان کرد: اولین شواهد استفاده از زالو به حدود ۳۵۰۰ سال قبل برمیگردد و ابن سینا در کتاب قانونش به انواع زالو و زالوهای سمی اشاره کرده است.
تجویز زالو درمانی توسط سازمان غذا دارو
صدیق رحیم آبادی اظهار داشت:هرچند از این روش درمانی قدیمی در بسیاری از اسناد باستانی از قبیل نوشته های مصریان، سانسکریت و یونان باستان نام برده شده، ولی در ۲۴ ژوئن سال ۲۰۰۴ ، سازمان غذا و داروی آمریکا (F.D.A) استفاده از زالو درمانی در اهداف پزشکی را قانونی اعلام کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : خواص درمانی این روش بیشتر در اثر مواد ترشح شده از غدد بزاقی زالو حاصل می شود و حد اقل ۳۰ ماده شیمیایی در بزاق آن وجود دارد که ۸ مورد آنها به طور کامل شناسایی شده اند و مهمترین آنها، ماده ضد انعقاد به نام هیرودین است که موجب بازشدن گرفتگی رگها و افزایش خون رسانی به مغز و بدن میشود.
زالو و خاصیت گونه ی پزشکی
متخصص طب ایرانی بیان کرد: زالو از انواع کرم های حلقوی است که قطر حدود یک سانتیمتر دارد و در دو انتها کوچکتر (باریکتر) است. طولی بین ۳ تا بیست و پنج سانتی متر دارد. بیش از ششصد گونه دارد که حدود پانزده گونه آن به عنوان زالوهای طبی شناخته شده و در درمان های پزشکی مصرف دارند.
به گفته وی امروزه از این روش درمانی در درمان طیف وسیعی از بیماریها از جمله درمان زخم های مزمن مثل زخم های دیابت، پیوند پوست ، پیوند اعضا، دردهای مفصلی نظیر استئو آرتریت ، واریس، ناباروری . . . کمک کننده است و مورد مصرف دارد.
زالو درمانی چه عوارضی دارد
صدیق رحیم آبادی با اشاره به اینکه زالو از لحاظ مزاجی، سرد و خشک است و بهترین افراد برای درمان با این روش افرادی هستند که مزاجشان گرم و تر و یا در اصطلاح دموی مزاجها هستند اضافه کرد:گاهی ممکن است پس از زالودرمانی عوارض بسیار محدودی در بیمار مشاهده شود که البته احتمال بروز آنها بسیار نادر است.
وی افزود:خونریزی زیاد از محل گزش به ویژه در شرایطی که تعداد زالوهای استفاده شده زیاد باشد از شایعترین این عوارض است و ایجاد عفونت و همچنین حساسیت به زالو از موارد بسیار نادر ولی محتمل است.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
منبع:ایرنا
کلمات کلیدی:منع زالو درمانیزالو درمانی برای این افراد خوب نیست,زالو درمانی برای این افراد خوب نیست کم خون هازالو درمانی کم خونی,زالو درمانی مشکل انعقاد,خون رقیق زالو,منع زالو درمانی,منع زالو درمانی,زالو درمانی و منع آن,منع زالو درمانی,زالو درمانی و منع آن